„Tikrai dar neatrodau puikiai, nes kilogramų dar liko, bet nesuku sau galvos, – pasakojo Oksana. – Pasportuoju ir stengiuosi sveikai maitintis. Kilogramai ištirpo natūraliai. Nors man svarbu ne tik kilogramai, bet ir bendras tonusas, kūno stangrumas.“ Iki tikslo, kurį nori pasiekti O. Pikul-Jasaitienė, dar liko 6 kilogramai.

Nors Oksanos sūnui dar tik trys mėnesiai, ji randa laiko ir fizinei veiklai: „Kai tik galiu, jei vyras pabūna su leliuku ir mane išleidžia, pasportuoju. Greitai pradėsiu sportuoti pagal specialią sporto programą, tai bus neeiliniai užsiėmimai namuose, nereikės eiti į sporto klubą.“ Moteris viliasi, kad sportuoti galės tol, kol vaikelis miegos.

Šiuo metu Oksana stengiasi atrasti laiko bėgiojimui, šiai veiklai ji pasirinko liekninančius drabužius. „Jie gerina kraujotaką, odos būklę, gelbsti esant apelsino žievelei ir, žinoma, lieknina.“

Vis tik dainininkė neskuba dalyti patarimų kitoms: „Sunku kažką patarti, nes būna įvairių situacijų, būna, kad ir hormonai sutrinka. Svarbu turėti kantrybės ir stengtis dėl tikslo.“

Prieš kelias dienas į Italiją pas savo vyrą Simą atsikrausčiusi Oksana neslepia, kad čia pagundų netrūksta, tačiau ji stengiasi neprarasti valios. „Italijoje toks skanus maistas! Tie makaronai – tikri begėdžiai, kokie skanūs“, – juokėsi O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)