– Kaip sekasi repeticijos projektui „Šok su manimi“? Ar viskas sunkiau, ar lengviau nei įsivaizdavai prieš pradėdama? Kokie šokiai sekasi geriausiai?

– Repeticijos dar kol kas nėra labai dažnos, bet tomis dienomis, kai repetuojame, vakare tikrai nieko daugiau nesinori - tik kristi į lovą ir gerai išsimiegoti. Prisipažinsiu, tikrai sunku, bet kartu ir įdomu, nes šokiai tikrai nėra sritis, kurioje galėčiau pasigirti ypatingais sugebėjimais. Todėl viskas yra nauja, šviežia, neatrasta.

Monika Linkytė

– Ar esi kada nors aktyviai sportavusi?

– Na, nežinau, ką reiškia sportuoti aktyviai, o ką – pasyviai. Nelaikyčiau savęs didele sportininke, bet mėgstu rytais prabėgti lengvą krosiuką, pasivažinėti dviračiais ar riedučiais. Tiesa, po pastarojo karto, jais važinėsiu atsargiau, visgi, kaip jau minėjau, nelaikyčiau to aktyviu sportu.

Monika Linkytė patyrė traumą

– Studijuoji teisę Vilniaus universitete. Ar planuoji dirbti pagal specialybę, ar tai tik atsarginis tavo planas?

– Studijuoti ir galvoti, kad tai tik atsarginis planas, manau, nebūtų prasmės. Teisė yra klasikinė ir plati specialybė, manau, savo vietą šioje srityje atrasti sugebėčiau.

– Ar esi priėmusi gyvenime sprendimų, dėl kurių vėliau pasigailėjai?

– Mano manymu, jei kažkokie gyvenimo sprendimai, kuriuos padarei, yra neadekvatūs, netenkintantys tavo moralės principų, įsitikinimų, jų gailėtis nereikia. Tiesiog verta tai priimti kaip pamoką, stengtis, kad tai nepasikartotų.

– Kokių turi moteriškų silpnybių?

– Turbūt kaip ir kiekvienai merginai, labai sunku užėjus į rūbų parduotuvę susilaikyti nieko nepagriebus. Bet esu genėtinai išsiugdžiusi šiuo klausimu, ir dažniausiai paklausiu savęs: "Monika, ar tau tikrai to reikia?!"

– Kaip dažnai keliauji į rūbų parduotuves? Ar mėgsti apsipirkinėti?

– Užbėgti į parduotuves, ačiū Dievui, laiko nėra tiek daug.

– Ar dažnai nepažįstami vaikinai tau rodo dėmesį? Ar scena netrukdo susirasti antrąją pusę?

– Būna visko, ir gatvėj pakalbina, ir internetinėje erdvėje visaip mėgina pietų, kavos pasikviesti, bet aš nelabai tikiu internetinėmis pažintimis. O dėl žinomumo... kažkaip tikiu, kad tas žmogus, kuris (likimo nuspręsta), turi būti šalia manęs, ir atsiranda nepaisant tavo statuso visuomenėje, nes draugystėje svarbiausia asmenybė.

– Kuri aplankyta šalis tau paliko didžiausią įspūdį?

– Didžiausią įspūdį paliko La Gomeros sala, kurioje apsilankėme su šeima atostogaudami Terenifėje. Šioj saloj matėme horizontalų lietų, tikrai labai įdomus reiškinys.

– Ar mėgsti grybauti? Ar spėjai šiemet? Kaip derlius?

– Turiu prisipažinti, kad nesu nė karto gyvenime grybavusi! Žinau, kad šiemet grybų ypač daug, bet niekaip nesuradau laiko apsilankyti miške. Gal kitais metais...

– Ar moki kalbėti žemaitiškai?

– Kalbėti žemaitiškai nemoku, niekas šeimoje nekalba žemaitiškai. Būna, kad sukirčiuojame vieną kitą žodį netaisyklingai, ar nukertame kartkartėmis žodžių galūnes, bet tikros žemaitiškos tarmės išmokti neteko nė vienam. 

Baigę interviu, galite dar tris minutes skirti M. Linkytei. Jūsų dėmesiui – naujausia jos daina „Tiktai tu“:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)