Su Paleo dieta Uma Thurman atsikratė 4 kilogramų

Paleo dietos esmė yra ta, kad maitintis reikia taip, kaip prieš daugybę metų maitinosi urvinis žmogus. Vartojami tik tie produktai, kurie buvo pasiekiami mūsų protėviams. Kasdien valgoma mėsa, vaisiai, daržovės, riešutai ir sėklos. Visiškai vengiama šiuolaikinio maisto, kuris yra perdirbtas. Taigi, nevalgoma pieno produktų, druskos ir cukraus.

Šios dietos veiksmingumas slypi žmogaus organizmo procesuose, mat skrandis nebuvo pritaikytas perdirbtam maistui. Vartodami daugiau sveikų produktų žmonės atsikrato papildomais kilogramais ir pagerina savo sveikatos būklę.

Racionas, kurio laikėsi U. Thurman:

Pusryčiai: obuolys arba kriaušė, 200 gramų neriebios mėsos ir stiklinė šviežiai spaustų sulčių.

Užkandis: 100 gramų uogų, 200 gramų vištos filė, stiklinė vandens.

Pietūs: salotos iš pomidorų ir agurkų, 200 gramų raudonos žuvies ar neriebios mėsos, pasirinktas vaisius ir stiklinė vandens.

Užkandis: 50 gramų džiovintų vaisių, 50 gramų riešutų.

Vakarienė: 200 gramų daržovių salotų, 200 gramų žuvies.

Padedama šarminės dietos Salma Hayek atsikratė 5 kilogramų

Ši mitybos sistema yra pagrįsta šarmų balanso organizme palaikymu. Visi produktai turi dvi terpes: šarminę ir rūgštinę. Rūgštiniai produktai skatina svarbių mineralų, tokių kaip kalis, magnis, kalcis ir natris netekimą. Tuo tarpu šarminis maistas neutralizuoja šią rūgštį ir atkuria pH terpę.

Mūsų racione turėtų būti 65 proc. šarminio ir 35 proc. rūgštinio maisto. Rūgštiniams produktams yra priskiriama mėsa, žuvis, jūros gėrybės, pienas, miltai ir saldumynai. Šarminiai produktai yra žali vaisiai, daržovės ir sultys. Rekomenduojama valgyti obuolius, citrusinius vaisius, persikus, nektarinus, abrikosus, bananus, melionus ir uogas. Į šią dietą įeina ir grybai bei tokios daržovės kaip kopūstas, morkos, baklažanai, cukinijos, svogūnai, brokoliai ir kt. Tačiau kukurūzų teks atsisakyti. Kartais galima suvalgyti ir liesos mėsos.

Šarminės dietos racionas pagal S. Hayek:

Pusryčiai: 200 gramų žalių ir raudonų daržovių, sojų pienas arba neriebus jogurtas su vaisiais (obuoliu ar persiku).

Pietūs: 150 gramų mėsos su daržovėmis ir jogurto.

Vakarienė: 150 gramų žuvies, salotos iš daržovių ir jogurtas.


Šilto pieno dieta Jennifer Lopez padėjo atsikratyti 5 kilogramų

Šilto pieno pagalba J. Lopez iš organizmo pašalina skysčius. 800 mililitrų 2 proc. riebumo pieno rekomenduojama įkaitinti iki 70°С temperatūros ir gerti kas dvi valandas visos dienos eigoje. Vėliau šios dietos šalininkai pataria apatinę kūno dalį apsivynioti šiltu rankšluosčių ir pagulėti 10-15 minučių.

Be kasdien geriamo šilto pieno J. Lopez racionas atrodė taip:

Pusryčiai: virtas kiaušinis ir dvi duonos riekelės.

Pietūs: 150 gramų bulvių košės arba virtų bulvių.

Užkandis: sauja uogų

Vakarienė: 200 gramų vištienos filė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)