Kalbama, kad D. Nagijevas pats kūrė restorano dizainą, pakvietė virėjus iš Pekino, rūpinosi restorano reikalais. Tačiau nei išskirtinis meniu, nei didelės pastangos restorano neišgelbėjo, rašo starhit.ru.

Restoranas nebuvo sėkmingas, o nuomos kaina buvo pernelyg didelė. Klientų taip pat vis mažėjo. Net neprisimenu, kad restoranas būtų buvęs visas užpildytas. Viso buvo 250 vietų.

Galiausiai ir pats D. Nagijevas pradėjo nesirodyti restorane, nevykdė jokių akcijų ir net nebesidomėjo, kaip sekasi jo verslui. Virtuvė taip pat netobulėjo. Kaip sakė lankytojai, čia buvo galima tik kartą paragauti kokio nors patiekalo ir daugiau negrįžti", - pasakojo nenorėjęs prisistatyti administratorius.

Vos po kelių dienų žlugusio restorano vietoje atsidarė parduotuvė. „Reikalas tas, kad prieš pat restorano uždarymą šiame Maskvos rajone pasikeitė automobilių stovėjimo tvarka. Galbūt tai ir tapo pagrindine verslo nesėkmės priežastimi. Dabar tikimės atidaryti kiniečių restoraną pačiame miesto centre. Tikiuosi, kad viskas pavyks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)