Kol Rihannai ir princui Harry buvo atliekamas testas, socialinis darbuotojas Fabianas Sargeantas nepasidrovėjo ir užmezgė pokalbį. „Vyrauja mitas, kad karališkų šeimų atstovai neužsiima seksu“, – savo žiniomis pasidalijo vietinis gyventojas teigdamas, kad tokia nuomonė vyrauja tarp Karibų gyventojų.

Princas Harry nepasimetė ir į klausimą atsakė klausimu: „O tų karališko kraujo atstovų venomis iš tiesų teka mėlynas kraujas?“

„Dar vienas mitas: karališkos šeimos nariai neužsiima oraliniu seksu“, – toliau tęsė Fabianas. „Jaučiuosi kažkaip ne vietoje“, – nusijuokė princas sukeldamas garsų aplinkinių juoką.

Kiekvienais metais gruodžio 1 d. daugybėje pasaulio šalių organizuojami renginiai, skirti informacijai apie kovą su ŽIV ir AIDS skleisti ir prisiminti tuos, kurių gyvybes nusinešė ši liga.

Socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai dalinasi žinutėmis ir nuotraukomis, skirtomis šiai dienai paminėti. Visame pasaulyje žmonės dalyvauja renginiuose ir dega žvakutes.

Remiantis Jungtinių Tautų (JT) jungtinės ŽIV/AIDS programos duomenimis, praėjusiais metais visame pasaulyje buvo apie 36,7 mln. ŽIV apsikrėtusių asmenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)