Nepaisant psichologų rekomendacijų nekeisti berniuko aplinkos, D. Šepeliovas atleido jo auklę ir tik išvydęs vaiko išgyvenimus vėl sugrąžino ją į darbą, rašo dni.ru.

Tai, kad ketverių metų amžiaus Platonas negali gyventi be savo auklės Irinos, pažymi ir vaikų teisių ekspertai, kurie dalyvauja vaiko pasimatymuose su giminaičiais. Anot specialistų, vaikas dažnai kalba apie savo auklę, klausinėja apie ją ir, atrodo, kad ją iš tiesų myli. Auklė atsako berniukui tuo pačiu, mat leidžia beveik visą savo laiką su juo.

Irina auklėja Platoną nuo gimimo. Moterį priėmė į darbą dar gyva būdama Ž. Friskė. Ji nepatiko tik berniuko tėvui.

„Dmitrijus šiek tiek pavargo nuo Platono auklės ir ėmė prie jos kabinėtis. Tarp jų kilo ginčų dėl auklėjimo metodų ir galiausiai Dmitrijus neseniai auklę atleido. Tai sužinojo Vladimiras Friskė ir pasiūlė auklei susitikti. Anksčiau jis jai neskambino, nes D. Šepeliovas uždraudė moteriai kontaktuoti su Žanos artimaisiais, grasindamas atleidimu“, – pasakojo Ž. Friskės teisininkai.

Kai Irina įsipareigojimų nebeturėjo, velionės dainininkės tėvas susitarė su ja susitikti, tačiau susitikimas taip ir neįvyko. „Po poros dienų D. Šepeliovas perskambino auklei sakydamas: „Pasilieku prie savo požiūrio, tačiau noriu, kad jūs grįžtumėte. Platonas be jūsų negali“, – sakė dainininkės šeimos atstovas.

Paaiškėjo, kad D. Šepeliovui atsisveikinus su aukle jo sūnus ėmė verkti, nerimauti ir nuolat klausinėti, kur jo mylima auklė. Neatlaikęs sūnaus kančių Dmitrijus nusprendė sugrąžinti moterį į darbą.

Ž. Friskės tėvas taip pat netylėjo: „Jis vis nori reklamuotis, koks jis geras tėvas. Tačiau be auklės jis nesugebėjo susitarti su Platonu. Auklė berniukui šiandien yra atgaiva ir žmogus, kuris užpildo motinos švelnumo deficitą“, – dainininkės tėvą cituoja „Komsomolskaja pravda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)