Liepos 8-ąją dieną Ž. Friskė mini 40-ąją gimtadienį. Jau daugiau nei pusę metų populiari atlikėja kovoja su smegenų vėžiu. Jubiliejų dainininkė sutiks kartu su artimiausiais žmonėmis: mama, seserimi, vyru Dmitrijumi Šepeliovu ir sūnumi Platonu.

Dainininkę gimtadienio proga sveikina gausus būrys pramogų pasaulio atstovų, tarp kurių ir gera atlikėjos bičiulė, buvusi grupės „Blestiaščije“ narė Olga Orlova. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė nuotrauką, kuriai įsiamžino kartu su drauge ir parašė: „Mano mieloji, mano brangioji! Su gimtadieniu! Šiandien tau linkiu tik sveikatos. Visada esu šalia“.

J. Kobzonas žurnalistams sakė: „Žinau, ką reiškia ši diagnozė, žinau, kaip visa tai nelengva. Esu dėkingas Šepeliovui, kuris tomis sunkiomis dienomis nesitraukia nuo Žanos, kovoja dėl jos. O juk buvo taip nelengva (...). Baisu, jog Vokietijos ir Rusijos gydytojai atsisakė ją gydyti. Kai Dima man pasakė, jog su Žana nusprendė vykti gydytis į Ameriką, man, kaip savo šalies patriotui, tai nepatiko. Ir štai neseniai sulaukiau jos skambučio“.

Dainininkė J. Kobzonui padėkojo už dėmesį ir pareiškė jį laikantį kovos su vėžiu pavyzdžiu.

„Gydytojai Amerikoje mane visai vasarai išleido prieš Baltijos jūros. Josifai Davydovičiau, jeigu būsite „Naujojoje bangoje“, raskite laiko mane aplankyti, būčiau labai laiminga“, - sakė F. Friskė J. Kobzonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)