Vienerių metukų sūnaus mama ir futbolo žaidėjo Wayne‘o Rooney žmona Coleen nusipirko, kaip manoma, „Louis Vuitton Pegase 55“ modelį. Jį galima pritaikyti savo reikmėms ir pagražinti naudojant „Louis Vuitton“ internetiniame puslapyje esančią „Mon Monogram“ paslaugą.

Programa leidžia ant lagamino užsidėti savo inicialus, jų spalvą, modifikuoti lagaminą supančią juostelę, o vėliau savo kūrinį atsiimti iš artimiausios firminės parduotuvės. Ir visa tai nekainuoja papildomai.

Šia paslauga tikriausiai ir pasinaudojo ir ponia Coleen Rooney. Manoma, kad jos lagaminas kainavo apvalią 2630 svarų (10 520 Lt) sumelę, bet tai jai, kaip multimilijonieriaus žmonai, juk nieko nereiškia.

Vis dėlto nežinoma, kiek kainavo jos turimas tos pačios „Louis Vuitton“ kompanijos rankinis krepšys, kuris buvo išdailintas įvairiomis skirtingomis spalvomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją