Rugpjūčio 9-ąją W. Houston būtų šventusi 49-ąjį gimtadienį. Trečiadienį Bobbi Kristina mylimos mamos, netikėtai mirusios 2012 metų vasario 11 dieną, atminimą įamžino nauja tatuiruote.

Tokia pati tatuiruotė puošia ir merginos vaikino, kuriam W. Houston taip pat buvo kaip mama, Nicko Gordono riešą. Bobbi Kristina žinią apie tatuiruotę paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“ ir įkėlė savo ir mylimojo riešų su identiškomis tatuiruotėmis nuotrauką.

Bobbi Kristina Brown parodo savo tatuiruotes

Pirmą kartą Bobbi Kristinos santykiai su N. Gordono, kurį W. Houston įsivaikino, kai jam buvo 12 metų, pasirodė iš karto po dainininkės mirties. Kartu augę kaip brolis ir sesuo, Bobbi Kristina ir N. Gordonas „visada buvo labai artimi“, „US Weekly“ sakė šaltinis ir patvirtino, jog jų santykiai peraugo į naują lygį. „Dabar jie kaip pora gyvena Atlantoje“, - sakė šaltinis.

Kovą Bobbi Kristina Oprah Winfrey per interviu atskleidė planuojanti saugoti ir puoselėti savo mamos atminimą. Nuo tada mergina, kurios tėvas – buvęs W. Houston vyras Bobby Brownas, kartu su Tyleriu Perry dirba prie serialo „For Better or Worse“, netgi bando savo jėgas įrašų studijoje.

„Jai labai patinka dirbti su Damonu (Dione Warwick sūnumi), ji juo labai pasitiki. Jai labai patinka tai, jog jis anksčiau dirbo su tokiomis žvaigždėmis kaip Beyonce, Pink ir Gwen Stafani. Padedant Damonui, ji tikisi, jog žmonėms patiks tai, ką jie išgirs“, - teigia šaltinis. Taip pat neatmetama galimybė, jog Bobbi Kristina pati pasirodys seriale „For Better or Worse“.

„Šiuo metu ji šauniai laikosi. Šeima labai laiminga, kad mergina užimta nauja veikla“, - patikino šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją