Pink pozuoja šalia straipsnio, kuris vadinasi „Nuogos 34 metų“, – jame penkios skirtingos įžymybės parodo savo nuogus kūnus. Nespalvotoje fotografijoje Pink sėdi šonu šiek tiek susikūprinusi, kad nesimatytų intymių grožybių.

Tačiau mes galime apžiūrėti įspūdingą jos tatuiruočių kolekciją, kuri yra didesnė negu galima įsivaizduoti. Nespalvota nuogos Pink fotografija skelbiama ir tikrajame žurnale, kuris spaudos prekybos vietose pasirodys šį penktadienį.

„Aštuonerius metus buvau gimnastė. Pradėjau, kai man buvo ketveri“, - žurnalui „People“ sakė Pink, paaiškindama, iš kur turi tiek pasitikėjimo savo kūnu.

„Taigi užuot galvojusi, ar aš liesa ir kaip atrodo mano figūra, augau mąstydama: „Ar aš pakankamai greita?“, „Kaip galiu išnaudoti savo kūną?“. Aš esu toks žmogus, kuris visuomet gali netekti poros kilogramų čia ir ten, bet verčiau būsiu stipri, o ne kaulėta“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)