Šaltiniai ligoninėje patvirtino, jog sportininkas suspaudė savo žmonos, realybės šou "Keeping Up with the Kardashians" žvaigždės Khloe Kardashian ranką, tačiau tai galėjo padaryti nevalingai.

Ketvirtadienį 35-erių krepšininkas nerodė jokių sąmoningumo požymių. Medikų teigimu, tai, jog L. Odomo sveikata negerėja, žymiai sumažina jo galimybes išgyventi. Dar dieną prieš tai gydytojų prognozės buvo liūdnos - yra tik 50 procentų tikimybė, jog žinomas vyras išgyvens.

Aplankyti ligonio į Las Vegaso ligoninę atvyko didžioji dalis Kardashian šeimos narių, tėvas, buvusi jo mylimoji su dviem krepšininko vaikais. Vis dar oficiali žmona K. Kardashian nuolat budi prie L. Odomo lovos.

Tuo tarpu "People" šaltinių teigimu, NBA žvaigždės gyvybę palaiko aparatai, o šeima ruošiasi blogiausiam.

"Khloe dabar labai sunku. L. Odomas turi tikrai nedaug šansų išgyventi", - žurnalui sakė Kardashianų šeimai artimas šaltinis.

Portalas Radar.com praneša išsiaiškinę, jog sportininko smegenys mirė ir dabar tik laiko klausimas, kada K. Kardashian ryšis pasirašti leidimą išjungti gyvybę palaikančią aparatūrą.

Trečiadienį pasaulį apskriejo liūdna žinia: žinomas krepšininkas, realybės šou žvaigždės Khloe Kardashian vyras kovoja dėl savo gyvybės. Be sąmonės jis buvo rastas po audringo pasilinksminimo su merginomis.

Šaltinių teigimu, NBA žvaigždė prieš nelaimę vartojo potenciją gerinančius vaistus, jo organizme taip pat rasta kokaino. Pastarasis faktas paaiškėjo, kuomet pareigūnai paviešino skambučių pagalbos telefonu įrašus. Žmogus, kuris kvietė medikus, paaiškino, jog ant be sąmonės esančio L. Odomo veido matyti balti milteliai. Tai, jog prieš įvykį sportininkas vartojo narkotikus, patvirtino ir medikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)