B. Padilla, nuolat pasirodanti ant podiumų ir anksčiau dalyvaudavusi „Victoria`s Secret“ madų šou, per interviu pasakojo apie modelių pramonę ir nupiešė ne patį gražiausią jos paveikslą, rašo elle.com.

„Visada manau, kad vienas svarbiausių dalykų, kuriuos reikia išmokti šioje visuomenėje, tai priimti save, o tai yra labai sunku... Tai galioja ir modeliams, nes iš tikrųjų mes dirbame su savo kūnu ir fizine išvaizda. Šis darbas nereiškia, kad turi patikti pati sau – turi būti tokia, kaip pageidauja tavo klientai. Žmonės namuose veikiausiai galvoja, kad dramatizuoju, tačiau darbas šioje pramonėje yra vienintelis būdas tai suprasti“, - kalbėjo ji.

B. Padillą, kuri tvirtina dirbanti labai sunkiai, kad išsaugotų dailų kūną, agentai ir modelių atrankos direktoriai tiesiai į veidą yra pavadinę stora, nes būtent taip dirba madų industrija. Kartą vienai savo kolegei ji pasiūlė riešutų. Ši mergina „visą dieną nebuvo nieko valgiusi ir atsakė: „Gerai, tai bus mano vakarienė“, ir ji paėmė gal keturis riešutukus“, baisėjosi B. Padilla.

Tačiau kalbant apie kampanijas už didesnę įvairovę ant podiumų, pavyzdžiui tokią, kurią surengė Gigi Hadid, B. Padillos nuomonė buvo nevienareikšmiška. „Sutinku su tuo, ką padarė Gigi“, - sakė ji. Tačiau pridūrė: „Man nekyla problemų dėl to, kad ant podiumo pasirodo mergina su apvalumais. Aš tam pritariu. Tačiau jei turėdama tokias apimtis ateičiau į modelių atranką, jie išsiųstų mane namo sulieknėti“.

Iškilus įžymiems modeliams, garsūs vardai gali sau leisti kur kas daugiau. Tačiau palyginus anonimiška likusi modelių masė turi mažiau galimybių. „Dauguma mūsų turi laikytis ekstremalių apimčių, - pasakojo B. Padilla. – Kitu atveju mes negausime darbo. Kiti modeliai turi privilegiją girtis, kad dizaineriai jas myli, nepaisant jų apvalumų. Nagi, kodėl jie jus myli? Galbūt kažką bendra su tuo turi milijonai jūsų pasekėjų „Instagram“?“.

Beje, kalbėdama apie „Victoria`s Secret“ kolekcijų pristatymus, B. Padilla sakė, kad tai buvo „tikrai ypatinga“ patirtis, net jei kiti modeliai atrodydavo vulgariai. Ji taip pat prisiminė, kaip kartą ant podiumo prieš save išvydo Taylor Swift. Ji atrodė kerėpliškai, bet viskas galėjo būti ir blogiau, sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)