ADRIANA LIMA (31) – modelis, kilęs iš Brazilijos. Gražuolė visame pasaulyje yra puikiai žinoma kaip „Victoria's Secret“ modelis. A.Lima yra ne tik seksuali ir patraukli, bet ir ypač turtinga! Skaičiuojama, kad Adrianos metų uždarbis siekia iki 10 milijonų JAV dolerių (apie 26 milijonus litų).

Adriana Lima

MIRANDA KERR (29) – iš Australijos kilusi mergina, kuri tapo žinoma ir geidžiama visame pasaulyje. 13 metų pradėjusi modelio darbą, Miranda dirbo visame pasaulyje ir iki šiol yra pačių garsiausių mados namų veidas. Moters kūno linijos – tobulos, tačiau jas išsaugoti yra ypač sunku. Miranda nepriauga svorio vien todėl, kad kiekvieną dieną valgo tik griežtai subalansuotą maistą pagal jai sudarytą valgiaraštį. M.Kerr metų uždarbis siekia 4 milijonus JAV dolerių (apie 10 milijonų litų).

Miranda Kerr

ALESSANDRA AMBROSIO (31) – žavingasis angelas, nusileidęs iš dangaus. Mergina iš kitų išsiskiria ypatingais veido bruožais ir žvilgsniu, kuris gali užkariauti kiekvieną. Modelio karjerą pradėjusi 12 metų, A.Ambrosio puikiai žino, į kurią kamerą žiūrėti, kur ir kaip šypsotis, kad atrodytų įspūdingai. Vidutinis Alessandros metų uždarbis siekia 5 milijonus JAV dolerių (apie 13 milijonų litų).

ERIN HEATHERTON (23) – jauna ir itin daili mergina, priklausanti „Victoria's Secret“ angelams. Idealiomis merginos kūno linijomis žavisi ne tik visi pasaulio vyrai, bet ir merginų numylėtinis aktorius Leonardo di Caprio (38), su kuriuo mergina susitikinėjo daugiau nei metus. Erin gali didžiuotis – ji yra ne tik geidžiama, tačiau uždirba didžiulius pinigus. Tačiau tikslių skaičių ji dar niekam nėra atskleidusi.

Erin Heatherton

Daugiau straipsnių apie garsenybes – naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje