"Twitter" ji parašė ne vieną žinutę ir net įkėlė savo nuotrauką iš gėjų klubo.

„Aš gėjų klube, kai man buvo aštuoniolika. Dabar į tai žiūrėdama jaučiuosi sumišusi… Būdama tradicinės seksualinės orientacijos mergina, aš aiškiai čia neturėjau būti, tačiau pasilikau ir jaučiausi laukiama. Niekada neturėjau geresnės patirties klube, nei tada. Puiki muzika ir žmonės. Tą naktį vienas mano draugų sutiko savo partnerį“, – atviravo aktorė.

„Nebuvau ten nuo koledžo, išskyrus kartą, kai mane užvežė draugas. Nesijaučiau ten esanti savo vietoje. Tačiau LGBTQ bendruomenė visada leido jaustis tarsi namuose, ypač po kelerių metų, kai aš, a…, šį tą apie save sužinojau. Taigi, dėkui“, – rašė M. Wilson.

Nors aktorė pirmosiose „Twitter“ žinutėse nepasakė esanti biseksuali, vėliau ji pataisė žinutę apie savo homoseksualumą, teigdama, kad ji biseksuali.

Pokalbiai tęsėsi iki pirmadienio, kada M. Wilson toliau aiškino esanti Kinsey skalėje 2 – tai reiškia, kad žmogus pradžioje yra heteroseksualus, tačiau tam tikrais atvejais homoseksualus.

„Sakykime taip: aš esu 2. Žinau, kad daugeliui žmonių Kinsey skalė nepatinka, mane tai tenkina. Tačiau aš esu pragmatiška širdyje ir randu nusiraminimą skaičiuose“, – aiškino aktorė.

Dalindamasi „Twitter“ žinutėmis apie LGBT sąsajas su Orlando šaudynėmis ir naujausią prezidento Baracko Obamos komentarą apie ginklų kontrolę, M. Wilson galiausiai pavargo nuo diskusijų, kilusių dėl jos lytiškumo. „Manau, keletą dienų pabūsiu atokiau nuo „Twitter“. Nemaniau, kad tai turės tokią svarbą, bet manau, kad tai glosto savimeilę, – rašė M. Wilson antradienį, birželio 14 dieną. – Labai dėkoju visiems, kurie siuntė man palaikymo žodžius. Aš taip pat visus jus palaikau“.

Jos paskutinis veiksmas prieš atsijungiant buvo pasekėjams išsiųstas paraginimas aukoti „Pulse“ kampanijai „GoFundMe“, kuros metu jau surinkta 3,5 milijono dolerių (3,12 milijono eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)