Po viešai aptarinėtų skyrybų su buvusiu gyvenimo partneriu Kevinu Federline‘u, kelio traumos ir dviejų vienas po kito gimusių vaikų B. Spears ištiko ne pats laimingiausias periodas. Demonstruodama šiek tiek chaotišką elgesį ji tapo itin geidžiamu žiniasklaidos ir paparacų taikiniu. Galiausiai dainininkė atsidūrė ligoninėje, kur atrado ramybę.

Vienas iš B. Spears vadybininkų pagaliau išdrįso papasakoti apie 2008-ųjų sugrįžimą. Jo teigimu, nemažai prie jos sugrįžimo į sceną prisidėjo šeima ir emocijoms teko ne paskutinė vieta.

„Kai jos tėvai įsikišo, viskas pasikeitė. Daugelį metų mėginome ją sugrąžinti į teisingą kelią, ne tik verslo, bet ir sveikatos prasme, tai buvo nelengvi laikai. – pripažino jis. – Kai į jos gyvenimą grįžo jos tėvas, aš asmeniškai manau, kad jis išgelbėjo jos gyvybę. Tada jau galėjome imtis jos karjeros ir sveikatos reabilitavimo.“

Prasidėjus B. Spears gydymo procesui, kuris vis dar tęsiasi, būtent jos tėvas ėmėsi visam šiam procesui vadovauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)