„Man atrodo, mūsų jausmai tokie stiprūs, kad žodžių nereikia. Kai esame dviese, jūs jau man atleiskite už banalumą, gėlės pražysta, saulė šviečia ir visi nori būti su mumis. Niekada anksčiau nešokusios ir nelinkusios į apsikabinimus poros staiga pradeda atvirai demonstruoti vienas kitam švelnumą. Aplink lyg švytėjimas. Net ir mūsų dukra Nadiuša gimė su šypsena veide“, - pasakojo laiminga T. Navka.

Kaip praneša newsru.com, vestuves ketinama atšvęsti Sočyje. Teigiama, kad svarbiausi šalies asmenys skubos tvarka keičia savo atostogų planus, kad rugpjūčio 1 d. galėtų atvykti į iškilmes. „Būtent šiame mieste būsimieji jaunavedžiai viešai demonstravo šiltus jausmus vienas kitam 2014 m. olimpinėse žaidynėse“, - rašo „Tatler“.

Derėtų pastebėti, kad jauniausios T. Navkos dukters tėvas turbūt ir yra D. Peskovas. Žurnalistai dar 2015 m. balandžio mėn. teigė, kad 2013 m. D. Peskovo pajamų deklaracijoje nurodoma, kad jis turi žmoną, du sūnus ir dukterį, o 2014 m. deklaracijoje žmonos jau nebėra, tačiau minimi du sūnūs ir dvi dukterys.

Apie D. Peskovo skyrybas su žmona Jekaterina buvo rašoma dar 2014 m. vasarą. Teigiama, kad sutuoktiniai išsiskyrė, nes D. Peskovas pradėjo romaną su T. Navka. 2014 m. rugpjūčio mėn. ji pagimdė dukrą, o gruodžio mėn. žiniasklaida paskleidė klaidingą žinią apie įvykusias poros vestuves.

Tatjana Navka, Dmitrijus Peskovas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)