Kalbėdama tiesiai iš savo parduotuvės Doverio gatvėje, 40 metų V. Beckham pažymėjo, kad nekenčia klausimų, kodėl jos veide niekada nematyti šypsenos.

Spaudžiama pasakyti, kodėl visada yra nutaisiusi rimtą veido miną, buvusi „Spice Girls“ narė atsakė: „Aš šypsausi viduje, bet jaučiu atsakomybę už visą madų bendruomenę“.

Veikiausiai ši „atsakomybė“ reiškia, kad visą laiką reikia atrodyti fenomenaliai, net jei tai verčia manyti, kad žmogus neturi jokių emocijų. Tačiau remiantis šiuo vaizdo įrašu, akivaizdu, kad gražioji juodaplaukė turi puikų humoro jausmą.

Victoria šiek tiek praskleidė ir savo kasdienio gyvenimo šydą. Ji sakė, kad keliasi 6 val. ryto, turi buldogą, vardu Coco Chanel, ir buvo priversta uždrausti namuose žaisti futbolą.

Keturių vaikų motina teigė, kad vaikai ją išmokė besąlygiškai mylėti ir kad tobulas pasimatymas jai būtų naktis su vyru Davidu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)