„Mano kūdikiai, – po šou socialiniame tinkle rašė Victoria. – Patinka, kai mano šeima būna šalia“. Atrodo, kad vaikai iš tiesų džiaugėsi šiuo renginiu. Prisiminus, kaip neseniai per Kanye Westo pristatymą raudojo jo ir Kim Kardashian dukra North West, Beckhamų trejų metukų Harper elgėsi lyg tikra dama. Ji sėdėjo tėčiui ant kelių ir mėgavosi mamai svarbiu renginiu.

Brooklynas Beckhamas taip pat buvo nusiteikęs labai entuziastingai. Mobiliuoju telefonu jis įamžino visus kolekcijos modelius.

Nors visa šeima sekmadienį demonstravo aukščiausios klasės rafinuotumą ir eleganciją, Davidas pripažino, kad niekada nelaikė savęs dideliu mados žinovu. Puikiai atrodyti jam visuomet padeda žmona. „Ji visuomet duoda man naudingų su mada susijusių patarimų. Ji turi labai gerą akį. Kai dabar pažvelgiu atgal ir prisimenu, kaip atrodydavau anksčiau... Ką aš tada galvojau?“, – juokavo futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)