Buvusi dainininkė, o dabar dizainerė, savo keturiasdešimtąjį gimtadienį atšventusi pernai balandį, savo „Instagram“ paskyroje atskleidė Davido jubiliejinio gimtadienio detales. Keturių vaikų mama pasidalino stilingos palaidinės oranžine apykakle nuotrauka ir užrašė: „Ką vilkėti Marakeše? Vintažinė „Yves Saint Laurent“.

Manoma, kad šventėje dalyvaus režisierius Guy Ritchie, garsenybių šefas Gordonas Ramsay ir buvęs Davido komandos draugas iš „Manchester United“ laikų Gary Neville'is.

Victorija savo keturiasdešimtmečio proga su šeima susiruošė į Didįjį kanjoną, o Londone buvo surengtas vakarėlis. Jos sutuoktinio užmojai dar didesni. Kaip pranešė leidinys „The Sun on Sunday“, Davidas kartu su draugais šventiniam savaitgaliui apsistos prabangiame viešbutyje „Amanjena“, esančiame visai šalia Marakešo. Viešbučio restoranas specializuojasi Maroko ir Viduržemio jūros virtuvėje, tačiau jeigu svečiams pabos vietos patiekalai, čia bus galima rasti ir tailandietišką restoraną bei cigarų barą. Davido gimtadienio vakarienei gali būti išnuomota privati erdvė.

Viešbutyje taip pat yra ir butikas, o tai reiškia, kad Victoria ir jos svečiai, panorę įsigyti vietos produkcijos, galės net neiškelti kojos iš viešbučio teritorijos. Jubiliato žmona taip pat galės lepintis atnaujintame SPA su dviem turkiško stiliaus hamamais. Čia taip pat yra 33 metrų ilgio lauko baseinas ir 27 duobučių golfo laukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)