Taigi panašu, jog tautietė gražuolė, kurią jis išdavė su gimtadienio metu vakarėlį sutikta brazile, sportininkui atleido.

Beje, internete pasirodė ir nuotrauka, kurioje matyti U. Boltas ir K. Bennett, o apačioje yra prierašas "ji pasakė taip", tačiau portalui TMZ.com susisiekus su atleto vadybininku, šis pareiškė jog tai interneto trolių darbas ir bėgikas savo mylimajai kol kas nesipiršo.

Vaizdo įrašą, kaip K. Bennett tepa U. Boltą aliejumi, galite pamatyti čia.

#UsainBolt and #KasiBennett vacations in #BoraBora ______________ Link in bio or visit #TheTropixs.com

A photo posted by The Tropixs (@thetropixs) on Sep 4, 2016 at 2:36pm PDT

DELFI primena, jog Olimpinių žaidynių Rio De Žaneire metu tris aukso medalius pelnęs Usainas Boltas audringai atšventė savo 30-ąjį gimtadienį, po kurio pateko į neištikimybės skandalą. Naktiniame klube jis susipažino su 20-mete, kuri vėliau, kaip paaiškėjo - vieno garsiausių Brazilijos nusikaltėlių našlė ir dviejų vaikų mama. Pora po aistringų šokių grįžo į olimpinį kaimelį, visą naktį praleido lovoje, o vėliau Jady Duarte paviešino nuotraukas, kuriose ji lovoje su čempionu.

Po skandalo viešai prakalbo tik U. Bolto sesuo ir pati J. Duarte, kuri papasakojo pikantiškų detalių apie naktį su U. Boltu. Tuo metu Jamaikoje likusi sportininko mergina atsitvėrė tylos siena ir įvykių nekomentavo. Tačiau dabar akivaizdu - ji jam atleido ir pora toliau mėgaujasi liepsnojančia meile Bora Boroje.

Nuotraukų albume - įspūdinga U. Bolto mylimoji K. Bennett:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)