Jau daug metų lenktynininką pažįstantis R. Brawnas anksčiau žiniasklaidos atstovams pranešė apie tam tikrus atsigavimo ženklus. Tiesa, neilgai trukus po to jis patikslino, kad šeima su M. Schumacherio sveikatos būkle susijusias detales laiko paslaptyje.

Interviu leidiniui „The Guardian“ R. Brawnas sakė vis dar draugą lankantis. „Vykstame jo aplankyti, meldžiamės, kad vieną dieną jis atsigautų. Buvo pateikta mano citata, teigta, kad patvirtinau jo sveikatos gerėjimo faktą, tačiau ne tai turėjau galvoje. – patikslino jis. – Lenktynininko šeima prašo gerbti jo privatumą, taigi nenorėčiau komentuoti jo būklės ir tik noriu pasakyti, kad labai tikimės ateityje pamatyti Michaelį tokį, kokį pažinojome.“

M. Schumacheris namuose Šveicarijoje gydomas po to kai sveikata kiek pagerėjo ir medikai iš reanimacijos palatos leido vyrą pergabenti į namus. Nuo to laiko viešai mažai kas teskelbiama apie jo būklę.

Anksčiau šį mėnesį R. Brawnas pateikė komentarą apie neva vilčių suteikiančius ženklus ir patikino, kad visi meldžiasi, tikėdamiesi, kad šių ženklų bus daugiau.

Rugsėjo mėn. pranešta, kad slidinėdamas Prancūzijos Alpėse nukritęs ir galvą susižeidęs lenktynininkas vis dar negali vaikščioti.

Tačiau spėliones apie gerėjančią sportininko sveikatą pakurstė ir tai, jog visai neseniai socialiniuose tinkluose „Facebook“ bei „Instagram“ atsirado sportininko gerbėjų sukurtos anketos prisiminimų dalijimuisi, kurias iškart pradėjo sekti dešimtys tūstančių gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)