Triuko metu D. Blaine'as dantimis įsikanda metalinę stiklinę ir atsistoja prieš užtaisytą ginklą. Prie ginklo nuleistuko pririštą siūlą magas laiko rankoje ir, kai jaučia, jog yra pasirengęs, trukteli siūlą. Skriejanti kulka turi atsitrenkti į metalinę stiklinę ir šoktelti atgal, tačiau šio pasirodymo metu ji skriejo su tokia jėga, jog įstūmė metalinę stiklinę Davidui į gerklę.

„Laikas pradėjo slinkti beprotiškai lėtai, – kalbėjo magas. – Kai kulka pataikė į stiklinę, pajutau didžiulį skausmą ir gaudesį ausyse, rodės, jog skausmas skverbiasi per gerklę į nugarą. Tą akimirką galvojau, kad kulka mane perskrodė ir aš miriau. Tačiau staiga skausmas baigėsi ir atsigavau. Supratau, kad kulka sudaužė burnos apsaugą, bet likau gyvas.“

Davidas Blaine'as

Davido komanda atsisako padėti jam atlikti šį triuką, tačiau šis užsispyręs ir neketina jo išbraukti iš savo repertuarų. Tiesa, nuo 2010 metų šį triuką D. Blaine'as demonstravo vos kelis kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)