Tėvo bruožus paveldėjusi septyniolkmetė kartais pasidalija akimirkomis iš savo gyvenimo „Instagram“ paskyroje. Tiesa, nemaža dalis nuotraukų – praeities akimirkos su tėčiu.

Vienoje nuotraukų ir pats Vin Dieselis, kuris yra merginos krikštatėvis bei kartu vaidino su P. Walker'iu bei buvo jo geras draugas.

DELFI primena, jog dar 2013 metais 40-metis aktorius važiavo kaip keleivis su draugu, kai automobilis rėžėsi į stulpą. Avarija įvyko Los Andželo šiaurėje.

Los Andželo apygardos šerifo departamentas nurodė, kad avarija įvyko Valensijos vietovėje. Pareigūnai rado degantį raudoną „Porsche“ automobilį.

Jame aptikti dviejų žmonių palaikai. Kaip teigia aktoriaus atstovas, žvaigždė vyko į labdaros renginį. P. Walkeris filme „Greiti ir įsiutę“ debiutavo dar 2001 m. ir iš viso nusifilmavo penkiose iš šešių šio filmo dalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)