Įdomiausia tai, jog į teismą su prašymais skirtis kreipėsi abu sutuoktiniai, tačiau galiausiai nuspręsta, jog skirtis pirmoji nusprendė H. Berry.

Teismo dokumentuose, kuriuos prieš metus paviešino portalas TMZ.com, paaiškėjo, jog pora bandė mėtyti pėdas iškraipydami savo pavardes. Prašymą užpildė ne H. Berry, o Hal Maria (Hal yra sutrumpintas vardas, o Maria - antrasis aktorės vardas), kuri nurodė, jog nori skirtis su Oliver Martin (tai taip pat iškraipyta jos vyro pavardė).

Dabar teismas juos oficialiai išskyrė ir paskelbė, jog pora dalinsis 3 metų sūnaus Maceo globą, tačiau kol kas nėra jokio aiškaus sprendimo dėl turto dalybų.

TMZ.com žiniomis, pora prieš vestuves buvo pasirašę priešvedybinę sutartį, tad dėl turto dalybų problemų kilti neturėtų.

Halle Berry ir Olivier Martinezas susituokė 2013 metais. Tai buvo trečioji aktorės santuoka. Iš prieš tai nutrūkusių santykių su Gabrieliu Aubry, moteris augina 8-erių dukterį Nahlą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją