Kaip pranešė laikraštis „Corriere della Sera“, buvo areštuotos prabangios vilos, jachtos ir įvairių G. Vacchi priklausančių kompanijų akcijos. Kodėl italas atsisakė padengti kreditą, nėra žinoma.

Daugelis milijonieriaus gerbėjų nerimauja dėl jo ir stengiasi visaip jį palaikyti. Tačiau atsirado ir tokių, kurie į G. Vacchi problemas žiūri su piktdžiuga. Pavyzdžiui, jam jau buvo pasiūlytas prastai apmokamas darbas, kad turėtų galimybę sumokėti skolas.

Oficialiai teigiama, kad G. Vacchi yra verslininkas, nes jo šeima turi kosmetikos, vaistų, arbatos ir kavos pakavimo įrangos gamybos verslą, tačiau pats „šokantis milijonierius“ jokių realių funkcijų šioje kompanijoje neatlieka, ir užsiima vien savireklama socialiniuose tinkluose, kad pritrauktų naujus sekėjus.

Karštasis italas išgarsėjo savo šokiais, kuriuos atliko kartu su savo drauge Giorgia Gabrielle. Tačiau neseniai poros gerbėjai pastebėjo, kad įsimylėjėlių bendrų nuotraukų socialiniuose tinkluose nėra. Vėliau tapo akivaizdu, kad jų santykiai nutrūko.

Neseniai milijonierius buvo pastebėtas 23 metų 2015 metų konkurso „Mis Visata“ vicemis Ariadnos Gutierrez draugijoje. Kaip rašo Italijos bulvarinė spauda, pora linksmai leido laiką Majamyje.

Priminsime, kad 49 metų G. Vacchi ir 31 metų G. Gabriele kartu praleido ketverius metus. „Daug metų buvau egoistas, tačiau kai mano gyvenime atsirado Giorgia, jos interesai man tapo svarbesni už savus“, – viename interviu tvirtino D. Vacchi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)