„Justinas vakar (gegužės 6 d.) atėjo ir nusprendė pasidaryti nedidelį kryželį akies kampe, – pasakojo tatuiruočių meistras Jonboy. – Jis simbolizuoja jo kelią, ieškant tikslo su Dievu.“

Resting up for the show in Philly it's gonna be a good one mark my words

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on May 7, 2016 at 2:15pm PDT

Kaip neseniai rašyta, J. Bieberis (22 m.) su artimu bičiuliu Joe Termini pasidarė vienodas tatuiruotes akies kamputyje praėjusį penktadienį prieš ekspromtu surengtą mini koncertą bare „Up & Down“, kuriame popatlikėjas sudainavo savo hitus „Sorry“ ir „What Do You Mean?“.

J. Bieberis yra pasidaręs daugiau nei 50 tatuiruočių, tarp kurių – užrašas „tikslas“, sparnai ant nugaros ir didžiulis kryžius ant krūtinės.

Šiemet duotame interviu leidiniui „GQ“ dainininkas sakė galvojantis pasidaryti tatuiruotę ant veido, kai „bus senas, ne senučiukas, bet gal 50 ar 60 metų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)