Pora jau augina dukterį Estelle, kuriai neseniai sukako ketveri metai. Naujagimis, kurio vardas bus paskelbtas ketvirtadienio rytą – trečiasis eilėje į sostą po motinos ir sesers.

Princas Danielis dalyvavo gimdyme ir pats perkirpo virkštelę. Kaip ir gimstant dukrai, jis teigė buvęs sujaudintas iki ašarų.

Mažylis pasaulio šviesą išvydo 20.28 val. ir svėrė 3 kg 655 g. „Vaikas ir Viktorija jaučiasi labai gerai", - sakė princas. - Žinoma, visi esame labai laimingi".

Vyras teigė, kad šeima nežinojo, kokios lyties kūdikis gims.

Kadangi princesės pilvukas nėštumo metu buvo didelis, žiniasklaidoje spėliota, kad Viktorija laukiasi dvynukų.

Švedijos karaliui Karlui XVI Gustavui ir karalienei Silvijai tai jau ketvirtasis vaikaitis. Viktorijos sesuo Madeleine su savo vyru Chrisu O'Neillu taip pat augina du vaikus: dvejų metukų princesę Leonore ir princą Nicolasą, kuriam birželį sukaks vieneri. Kūdikio laukiasi ir princesė Sofija, Viktorijos brolio Carlo Philipo žmona. Pirmasis poros vaikas turėtų gimti balandį.

Švedijos princesė ir jos išrinktasis susituokė 2010 metais Stokholme. Sakoma, jog tai buvo vienos didžiausių iškilmių, kada nors vykusių Švedijos sostinėje.

Vedybų ceremonijos liudininkais tapo daugiau nei 1 200 kviestinių svečių, tarp jų karališkųjų šeimų nariai iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)