Vakare vyko svečių priėmimas didelėje baltoje palapinėje. Tris dainas gyvai atliko Florence Welch iš grupės „Florence and the Machine“, kuri yra gera juostos „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“) žvaigždės draugė. Svečius vėliau linksmino didžėjus.

Šventei skirtas tortas buvo atvežtas iš Virdžinijos. Mieste buvo pastebėtos B. Lively motina ir sesuo. Jiedvi anksčiau pietavo Čarlstone kartu su Bette Midler.

Abiejų aktorių atstovai jokių komentarų šia tema nepateikė.

Kiek anksčiau šiais metais B. Lively ir R. Reynoldsas įsigijo namus Bedforde, Niujorko valstijoje. Vėliau pora buvo ne kartą pastebėta liejanti prakaitą vietos sporto klube, leidžianti laiką su savo šeimomis Niujorke ir Vankuveryje, kur ir gimęs R. Reynoldsas, kurį žurnalas „People“ 2010 metais išrinko seksualiausiu vyru.

Juostoje „Žaliasis žibintas“ („Green Lantern“) kartu vaidinusi pora apie savo santykius nelinkusi atvirauti. Vis dėlto 25 metų B. Lively šią vasarą leidiniui „Marie Claire“ sakė: „Tikrai patrauklu, kai vyras gali gerai rengtis“.

Dešimt metų vyresnis R. Reynoldsas anksčiau buvo vedęs aktorę Scarlett Johansson. Poros šeimyninis gyvenimas truko dvejus metus, kol 2010 metais ji išsiskyrė.

B. Lively tai pirmoji santuoka. Anksčiau ji susitikinėjo su juostoje „Liežuvautoja“ taip pat nusifilmavusiu kolega Pennu Badgley.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)