22 m. popdainininkas kalbėjo su klausytojais Mančesterio arenoje, o jie ėmė švilpti ir reikalauti, kad jis greičiau pradėtų dainuoti, informuoja dailymail.co.uk.

J. Bieberis supyko, metė mikrofoną ir nulipo nuo scenos.

Po kelių minučių jis grįžo į sceną ir pasakė: „Mančesteris nesugeba palaikyti pokalbio, tad nekalbėsiu.“ Koncerto pabaigoje, prieš atliekant garsiausią savo dainą, jis paaiškino: „Supykau, nes atkeliavau per pusę pasaulio iki čia, skyriau savo gyvenimą dainuoti, skatinti žmones džiaugtis. Jaučiu, kad žmonės neatsako man tokia pat pagarba, dėl to skaudu, todėl (supykau). Na bet pabaigsime koncertą su šia paskutine daina.“

Gerbėjai išsakė J. Bieberio „Twitter“ paskyroje sutrikimą dėl atlikėjo elgesio, kiti palaikė dainininką, treti teigė, kad žiūrovai nieko bloga nedarė.

Vienas parašė: „Šlovė tikrai apsuko tau galvą, bičiuli Justinai Bieberi.“
Kita rašė: „Tik noriu, kad jam baigtųsi šio vakaro koncertas, širdis plyšta, kad žmonės taip nepagarbiai elgėsi.“

J. Bieberis sutrikdė gerbėjus ir praėjusį ketvirtadienį – paprašė žiūrovus patylėti, kai jis dainuoja balades. Kai kam tai pasirodė nemandagu.

Daininkui trūko kantrybė baigiantis ketvirtadienio koncertui, kai jis norėjo paaiškinti žiūrovams, kodėl jo koncertinis turas vadinasi „Tikslas“, ir pradėjo sakyti, kad kiekvienas gyvenime turi tikslą.
Jau tada žiūrovai prirašė į socialinį tinklalapį „Twitter“, kad dainininkas nemandagiai pasielgė, juos tildydamas.

Viena gerbėja parašė: „J. Bieberis Mančesteryje buvo nuostabus. Tik gaila, kad nemandagiai elgėsi su žiūrovais.“

Tiesa, kiti nepaisant incidento gyrė koncertą ir dėkojo J. Bieberiui už pasirodymą.

Aną savaitę nuo pat pirmadienio dainininką lydėjo nesusipratimai ir nesklandumai su žiūrovais. Prieš savaitę, pirmadienį koncertuodamas Birmingamo „Barclaycard“ arenoje jis paprašė žiūrovų nešaukti, kai jis kalba, nes tai „tiesiog bjauru“. Jis pridūrė: „Ar galėtume šaukti po dainų? Išklausykite dainas, tada šaukite. Šaukti – nuostabu. Šaukti linksma.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)