Ketvirtadienį dieną užsienio naujienų portalai skelbė, kad J. Rivers perkelta į atskirą palatą iš reanimacijos, nors jos sveikatos būklė ir buvo sunki. Po keleto valandų paaiškėjo, kad garsenybė paliko šį pasaulį.

Žvaigždės dukra Melissa Rivers sakė: „Mano mama paliko reanimacijos palatą ir pervežta į atskirą palatą, kur jai patogu“.

Kaip jau buvo pranešta, J. Rivers buvo reanimacijoje nuo praėjusio ketvirtadienio, rugsėjo 29 dienos, kai staiga pablogėjus sveikatai buvo skubiai atvežta į „Mount Sinai“ ligoninę Niujorke.

"Ji iš šio pasaulio iškeliavo taiki, 1.17 val. po pietų, šeimos ir artimiausių draugų apsuptyje", - CNN cituoja garsenybės dukterį M. Rivers.

Komikės laidotuvės vyks sekmadienį, Emanu-El šventykloje, Mahatane. Kol kas nėra žinoma daugiau detalių apie garsenybės laidotuves. Ar gerbėjams bus leista pagerbti ir atsisveikinti su J. Rivers, kol kas taip pat nežinoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)