Iš pradžių buvo skelbiama, kad K. Westas į medikų rankas pateko dėl nemigos ir organizmo išsekimo, tačiau kiek vėliau prasirodė pranešimų, jog daktarai tiria reperio psichinę būklę.

39-erių dainininkas į ligoninę atvežtas po to, kai ėmė siautėti asmeninio trenerio namuose. Iš pradžių dėl to iškviesti policijos pareigūnai, tačiau vėliau atvyko ir greitoji pagalba.

Surakintą antrankiais siautėjantį K. Westą medikai pristatė į UCLA medicinos centrą. Iškart po to pas vyrą atskrido ir jo žmona Kim Kardashian.

Portalo TMZ.com šaltinių duomenimis, K. Westas yra tokios blogos psichinės būklės, kad net neturės mokėti baudos už atšauktą 21 koncertą. Visus nuostolius, pagal sutartį esant sunkiai ligai, padengs draudimo kompanija.

Šaltinio teigimu, reperis sutinka gydytis, nes suprato poilsio ir pagalbos būtinumą.

„Gydymas vyskta lėtai, tačiau Kanye suprato, jog jam medikų pagalba yra būtina“, – žurnalui „People“ sakė šaltinis.

Teigiama, jog šis įvykis nejuokais išgąsdino K. Kardashian, o prie K. Westo savijautos prisidėjo stresas, patirtas tuomet, kai Paryžiuje Kim apiplėšė kaukėti ginkluoti nusikaltėliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)