„Manęs prašė daugybę kartų, tai kvaila“, - tikino ji. „Ar jie manęs to prašo, nes esu moteris, ar todėl, kad esu stora?“ – stebėjosi Adele. Kaip rašo „The Daily Mail“, dainininkė sugrįžo prie įvaizdžio, kurio esmė – lyg drėgni atrodantys plaukai ir minimalus makiažas.

„Ar demonstruočiau savo kūną, jei būčiau lieknesnė? Turbūt ne, nes mano kūnas priklauso man. Vis dėlto kartais pagalvoju, ar būčiau tokia pat sėkminga, jei nebūčiau apkūni. Manau, primenu visiems juos pačius“, - samprotavo ji. „Nesakau, kad visų apimtys yra tokios pat kaip mano, bet tai, kad nesu tobula, manau, daugybė žmonių vaizduojami kaip tobuli, nepasiekiami ir nepaliečiami“, - tęsė ji. 27-erių dainininkė pateikė detalių apie nuotrauką, kurią paskelbė asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Po nuotrauka yra užrašas: „Adele, asmeninis gyvenimas“. Nuotraukoje matyti ant dainininkės riešo esanti tatuiruotė – užrašas „Rojus“. Adele teigimu, tai – duoklė trejų metų sūnui Angelo.

„Mano karjera nėra mano gyvenimas, tai – mėgstamas užsiėmimas. Žmonės mano, kad nekenčiu žinomumo. Taip iš tiesų ir yra. Mane gąsdina tai. Manau, kad tai iš tiesų yra nuodinga, manau, nėra sudėtinga įsitraukti į tai“, - neabejojo ji. Paklausa apie santykius su ilgamečiu gyvenimo draugu ir vaiko tėvu 41-erių Simonu Koneckiu ji neslėpė šiltų jausmų. „Niekada jau nebebūsiu viena. Esu mama, turiu labai rimtus santykius, taigi niekada jau nebebūsiu vien aš, nieko nesigailiu“, - tikino ji.

Taip pat Adele papasakojo apie tai, kodėl nesituokia su išrinktuoju. „Milijonus kartų kartojau, kad nesame susituokę, tačiau visi kartoja, kad esame“, - sakė ji. „Taip, mes vis dar kartu, tiesiog nejaučiame poreikio susituokti, turime kartu vaiką, jaučiu, kad tai – pakankamai didelis įsipareigojimas“, - neabejojo ji. „Labai didžiuojuosi savo pasiekimais, taip nebuvo iki Angelo, iš tikrųjų nesuvokiau, ko esu pasiekusi, kaip toli nuėjau“, - pridūrė Adele.

Dainininkės sugrįžimas į muzikos pasaulį įvyko po naujosios dainos „Hello“ pristatymo, o naujojo albumo pristatymas įvyks lapkričio 20 d. Naujajai dainai iš karto šoktelėjus į populiariausiųjų sąrašų viršūnes Adele suvokė, kaip toli yra nuėjusi ir pajautė su niekuo kitu nepalyginamą gerbėjų paramą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją