Užsienio naujienų portalas Mirror.co.uk surinko blogiausią įvaizdį pademonstravusias garsenybes, kurios tikrai turėtų nurausti dėl savo stiliaus.

Raudonuoju kilimu žengusios pirmo ryškumo žvaigždės pasirinko klasikinius ir atsargius derinius. Štai Lady Gaga pasipuošė baltu kostiumėliu: kelnėmis ir švarku bei balta skrybėle, o Selena Gomez - raudona suknele be jokių dekoro detalių. Vis dėlto mažiau žinomos žvaigždės nusprendė išsiskirti ir sudrebinti raudonąjį kilimą.

Už bandymą išsiskirti, daugiausia kritikos strėlių skriejo į Tinashe, Bellą Thorne, Kekę Palmer ir Olivią Munn. Tačiau tai tikrai ne vienintelės garsenybės, šį kartą prašovusios pro šalį.

19-etė aktorė Bella Thorne į apdovanojimus išsiruošė pasipuošusi juodomis kelnėmis, švarku ir juoda liemenėle. O visam stiliui gerokai šarmo suteikė ryškiai žali plaukų galiukai, kurie nepridėjo prabangos pojūčio.

Tiesa, ant raudonojo kilimo Bella pozavo kartu su sese Dani, kurios sidabro spalvos suknelė ne ką mažiau užkliuvo užsienio žiniasklaidos stilistams.

Dani Thorne, Bella Thorne

Aktorė Keke Palmer taip pat paliko mažai vietos fantazijai. Moteriškų formų garsenybė pasipuošė blizgiu peršviečiamu kostiumėliu ir rožiniais kailiniais.

Keke Palmer

Modelis Karlie Kloss į prestižinius apdovanojimus atvyko pasipuošusi juoda netradicinio kirpimo suknele su šviesios spalvos įsiuvais. Stilistams neįtiko asimetrinio kirpimo suknelė.

Karlie Kloss

Ne ką mažiau ant raudojono kilimo „nusikalto“ ir aktorė Olivia Munn. 36-erių „Iksmenai: Apokalipsė“ žvaigždės suknelė, anot užsienio žiniasklaidos, labiau tiktų vasariškai popietei kurorte nei prabangiai apdovanojimų fiestai.

Olivia Munn

Apdovanojimų ceremonijoje netrūko ir daugiau ekstravagantiškų įvaizdžių. Amerikos muzikos apdovanojimų svečių stilių galite apžiūrėti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)