Užsienio portaluose rašoma, jog 50 metų moteris, kuri pirmosios atžalos susilaukė prieš tris mėnesius, trečiadienį pastebėta stumianti vežimėlį viename iš Londono parkų.

Dainininkė vilkėjo juodą sportinį kostiumą ir prie jo derančius sportinius batelius. Deja, specialistai atkreipia dėmesį, jog norėdama grįžti į sceną, J. Janet teks nemenkai paplušėti sporto salėje. Niekam ne paslaptis, jog visą gyvenimą atlikėja priversta kovoti su radikaliais svorio pokyčiais.

Kalbos apie skyrybas su milijonieriumi iš Kataro pasklido balandžio pradžioje. Pora santuokoje pragyveno penkerius metus. Šaltiniai tvirtina, kad santykius sugriovė kultūriniai poros skirtumai.

W. Al Mana norėjo, kad žmona laikytųsi daugiau musulmoniškų tradicijų, teigia šaltinis.

„Ji pajuto, kad nesijaučia savimi. Nerado ramybės ir suprato negalinti būti tokia, kokios norėjo jos vyras. Janet norėjo daugiau laisvės. Buvo priversta atitolti nuo savo šeimos, labai jų pasiilgo“, – aiškino šaltinis.

Nuo tada, kai pasklido gandai apie skyrybas, Janet porą kartų pastebėta Londone, tačiau šįkart pirmąkart užfiksuota su sūnumi.

Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

„Matyti ją viešumoje labai netikėta, nes pastaruoju metu ji praktiškai nekeldavusi kojos iš namų. Ją ten lankė vos keli žmonės. Gimus mažyliui, Wissamas visą laiką buvo namuose, tačiau pastaruoju metu praktiškai nebeužsuka“, – pasakoja šaltinis.

Nepaisant to, prieš kelias dienas W. Al Mana lankėsi bendruose poros namuose. Jis atvežė du didelius maišus žaislų, balionų. Deja, namuose ilgai užsibuvo.

J. Jackson už W. Al Manos, kurio turtas vertinamas daugiau nei 100 mln. milijonų dolerių, ištekėjo 2012 metais. Sūnaus pora susilaukė sausio 3 dieną. Skelbiama, kad poros vedybinėje sutartyje numatyta, kad finansinės naudos atlikėja gali tikėtis tik tuo atveju, jeigu santuoka truks ilgiau nei penkerius metus.

J. Jackson pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)