Ne vienas šaltinis PEOPLE patvirtino, kad 28 metų auklė savo draugams ne kartą pasakojusi apie su B. Afflecku užsimezgusį romaną. „Christina jį beprotiškai įsimylėjusi“, – teigia vienas iš jaunos moters bičiulių.
B. Affleckas neigia kada nors gyvenime turėjęs romantinių ryšių su Christine Ouzounian, jis teigia, kad tokie pranešimai „visiškas šlamštas ir pasibjaurėtinas melas“. B. Affleckui artimas šaltinis teigia, kad mergina artimai susidraugavo su aktoriumi, jam dirbo, tačiau nebuvo jokių romantinių ar seksualinių ryšių.

Auklės draugė pasakoja, kad aktorius ir darbuotoja romaną užmezgė praeitą pavasarį. Esą įsimylėjėliai susitikdavo tik „Hotel Bel Air“ viešbutyje. B. Afflecko šaltinis tokią informaciją primygtinai neigia.

„Romanas truko gana ilgai. Christinai tai buvo labai rimta. Mes ją perspėjome, kad jos širdis vieną dieną bus sudaužyta“, – teigia auklės draugė, tvirtinanti mačiusi nuotrauką, kurioje Christine sėdi aktoriui ant kelių ir jie bučiuojasi.

Ch.Ouzounian draugai taip pat teigia, kad moteris kartu su B. Afflecku ir trimis jo vaikais buvo Bahamose birželį (vėliau prie šeimos prisijungė ir J. Garner). Apie skyrybas birželį 30 dieną aktorių šeima paskelbė būtent Bahamose. Vos tik atvyko J. Garner, auklė su B. Afflecku išvyko.

„Tai tikrai nebuvo viena iš skyrybų priežasčių. Santuokos metu nebuvo jokio romano. Benas ir Jen jau kelis mėnesius nebe kartu“, – sako B. Affleckui artimas šaltinis.

PEOPLE Ch.Ouzounian komentaro gauti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)