2017 metus pora pasitiko vienas kitam padovanodami aistringą bučinį ir tai paviešino socialiniuose tinkluose. Nori nenori peršasi mintis, kad M. Cyrus ir L. Hemsworthas turėjo ir dar vieną ypatingą progą švęsti – ir tai nebuvo vien naujų metų pradžia.

Kaip skelbia „NW Insider“, pora nusprendė slapta susituokti būtent per Naujųjų metų vakarėlį San Diege, kuriame dalyvavo abiejų šeimos.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 1, 2017 at 3:13am PST

„Tai buvo absoliučiai paskutinės minutės sprendimas“, – teigia šaltinis, kuris pridūrė, jog ceremonijos svečiai sužinojo, kur ji vyks, likus vos kelioms valandoms iki pradžios.

„Šventėms į San Diegą atvyko visa Liamo šeima, mieste tuo metu viešėjo ir M. Cyrus artimieji. Manau, kad jie tiesiog pasinaudojo proga, kad visi jiems brangiausi žmonės atsidūrė vienoje vietoje“, – pabrėžia šaltinis.

Tą vakarą M. Cyrus socialiame tinkle paviešino nuotrauką, kuriai pozavo su Liamo mama Leonie Hemsworth ir savo mama Tish Cyrus.

#seaworldsucks

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 1, 2017 at 3:13am PST

Skelbiama, kad pora įžadus pasirašė pati, akcentuodama, kad jie – artimos sielos. Be to, šaltiniai teigia, kad pora artimiausiu metu norėtų ir šeimos pagausėjimo: jiedu ketina įsivaikinti kūdikį.

„Daily Mail Australia“ susisiekė su poros atstovais ir paprašė komentaro, tačiau jo nesulaukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)