Vienoje iš rusų televizijos laidų dalyvavusi Anastasija daugeliui atrodė lyg būtų gerokai išgėrusi – moteris niekaip negalėjo atsakyti į jai pateiktus klausimus, buvo perdėtai emocionali, o vienu metu net demonstratyviai lietė savo krūtinę. Eteryje neapsieita ir be keiksmažodžių.

Laidos žiūrovai internetinėje erdvėje netruko apkalbėti, jų žodžiais – neadekvataus moters elgesio ir, kad A. Voločkova per filmavimą buvo girta. Antroje laidos dalyje moteris iš studijos mįslingai dingo.

Tiesa, laidoje buvo paliesta ir tema, kuri baleriną išties erziną. Laidos vedėjai pasiteiravus, kodėl A. Voločkova savo paskyrose publikuoja itin pikantiškas nuotraukas, temą, balerina atkirto, kad tiems, kam nepatinka – gali tiesiog nežiūrėti. O palyginus su tuo, kas šiuo metu vyksta pasaulyje, jos nuotraukos – tikras šedevras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)