Praėjusių metų rugsėjo mėnesį A. Jolie, B. Pittas ir 6 jų atžalos keliavo iš Nicos (Prancūzija) į Los Andželą (JAV).

12 valandų trukmės skrydis tapo tikra mįsle užsienio žiniasklaidai. A. Jolie anksčiau buvo prasitarusi, kad „skrydžio metu nutiko kai kas siaubingo“, tačiau daugiau niekada nekomentavo savo žodžių. Vis dėlto, tikima, kad būtent šis skrydis ir jo metu patirti nemalonumai tapo galutiniu lašu A. Jolie kantrybės taurėje.

„UsWeekly“ publikacijoje rašoma, kad gražiausia pasaulio aktore tituluojama A. Jolie neapsikentė vyro girtavimo lėktuve ir liepė jam „galų gale išsiblaivyti“. Publikacijoje taip pat minima, kad aktorė skyrybas planavo likus keliems mėnesiams iki oficialaus pareiškimo apie santuokos griūtį.

„Kai lėktuvas nusileido, A. Jolie parašė žinutę savo kelionės koordinatoriams, kad šie iškviestų daugiau automobilių, galinčių nuvežti ją ir šešis jos vaikus į viešbutį“, – rašoma straipsnyje ir priduriama, kad taip A. Jolie siekė išvengti tolesnių konfliktų su vyru.

A. Jolie ketino pasikalbėti su B. Pittu kitą rytą.

„UsWeekly“ taip pat praneša, kad vos vaikams įlipus į oro uoste jų laukusius automobilius, A. Jolie liepė jiems „užrakinti duris“.

B. Pittas įlipo į kitą mašiną ir išvažiavo nežinoma kryptimi. Kur vakarą leido garsus aktorius kol kas nėra žinoma.

DELFI primena, kad leidiniui „GQ“ B. Pittas prisipažino turintis rimtų problemų su alkoholiu ir dėl santuokos griūties kaltinantis tik save ir savo priklausomybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)