113
Kitas

Susilaukė kūdikio po vienos nakties nuotykio

Kai kurios santuokoje gyvenančios įžymybės susilaukė vaikų ne nuo savo sutuoktinio. Kai kurios garsenybės įsipainiojo į nusikaltimus, kurie yra per baisūs, kad apie juos būtų kalbama. Sklando netgi gandų, kad kai kurios įžymybės suvaidino nėštumą vien dėl to, kad sulauktų dėmesio.

Taip pat svarbu turėti galvoje, kad kai kurių įžymybių viešųjų ryšių komandos leido kilti „skandalams“, kad jų klientas figūruotų žiniasklaidoje ar turėtų progą paneigti, kad šis skandalas yra tiesa, arba kilus žiniasklaidos šurmuliui tylėtų, leisdamas žmonėms spėlioti dėl šios istorijos tikrumo.

Yra ir tokių atvejų, kai įžymybė metų metais nekomentuoja kilusio skandalo ir galiausiai išeina švari, vėl nusipelnydama didžiulio žiniasklaidos dėmesio.

Taip, Holivudas kartais gali būti komplikuotas. Svetainė therichest.com pristato 12 garsenybių, įsivėlusių į skandalus, kuriuos jos stengėsi nuslėpti nuo visuomenės.

113
Kitas

Susilaukė kūdikio po vienos nakties nuotykio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)