Žurnalo „Uncut“ šio mėnesio numeryje dainininkės jis paklausė: „Tu visuomet be jokių pastangų būni šauni. Kaip tau tai pavyksta?“.

S. O`Connor atsakė: „O, labai miela. Niekada nelaikiau savęs šaunia, bet esu sujaudinta. Tiesą sakant, Liamo brolis Noelis kartą prašė manęs už jo tekėti. Tai buvo visai prieš jo vestuves su Meg Mathews. Jis to neprisimins, nes tuomet per vieną festivalį Amsterdame buvo neblaivus“.

Kalbėdama toliau, S. O`Connor paragino brolius Gallagherius dėl savo motinos Peggy išspręsti savo nesutarimus. „Malonu tai girdėti iš Liamo, nes man, kaip mamytei, nepatinka, kad jis nesutaria su savo broliu. Vargšei jų mamytei turėtų būti labai liūdna. Pasakykite Liamui, kad myliu jį ir jo brolį ir kad norėčiau, jog jie susitaikytų. Padarykite tai dėl savo mamos, šunsnukiai!“, - sakė ji.

Noelis Gallagheris su Meg Mathews susituokė 1997 metų birželį Las Vegase, bet 2001-ųjų sausį išsiskyrė. Iš karto po to per privačią ceremoniją viename Niu Foresto viešbutyje jis vedė savo ilgametę partnerę Sarą McDonald.

S. O`Connor ketvirtoji santuoka su mediku Barry Herridge`u vos po 17 dienų subyrėjo 2012 metų sausį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)