Nuotraukoje, kurią savo paskyroje „Facebook“ paskelbė garsenybės sesuo Khloe Kardashian, naujai iškepta mamytė patogiai snaudžia ant sofos, užsiklojusi pledu. Šalimais galvą padėjęs ir Khloe bokseris Bernardas (gaila, tačiau nuotraukoje nesimato mažosios Nori), rašo „Us Weekly“.

„Labai myliu savo alyvinį mažylį“, - rašė mielą kadrą padariusi Khloe, galvoje turėdama savo šunį.

Kim Kardashian

Penkiomis savaitėmis anksčiau pagimdžiusi savo ir Kanye Westo pirmagimę, Kim beveik dingo iš socialinių tinklų ir šmėstelėjo tik birželio 27-ąją, tviteryje pasveikindama savo seserį Khloe su gimtadieniu.

Nėra abejonių, kad 32 metų mamytė jaučiasi išsekinta savo pirmagimės, kuri šį pasaulį išvydo sverdama tik 2,2 kg. Nors realybės šou žvaigždė jaučia nuovargį, savo dukrelę ji augina „natūraliai“ ir maitina ją krūtimi, naujausiame numeryje praneša „Us Weekly“.

„Jai patinka maitinti krūtimi ir ji jaučia, kad su Nori jau užsimezgė ypatingas ryšys“, - sakė vienas šaltinis. „Kim nuolat žindo kūdikį. Jai tai patinka“, - priduria kitas.

Nors 36 metų K. Westas birželio 27 dieną buvo pastebėtas su K. Kardashain mama Kris Jenner viename Kalabaso kino teatre, Kim nuo birželio 21-osios, kai išvyko iš ligoninės, vengia viešumo.

„Jie abu taip įsimylėję savo mažąją mergytę“, - apie tėvelius sakė vienas draugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)