jau dirbo su tokiais garsiais vardais kaip „Tommy Hilfiger“, „Ralph Lauren“, „Balmain“, „Marc Jacobs“, „Topshop“ ir „Dior“.

Kuri sesutė taps geriausiu tarptautiniu 2016-ųjų modeliu paaiškės jau šiandien Britų mados apdovanojimuose. Dėl šio titulo jos susikaus su Kim Kardashian seserimi Kendall Jenner.

Abi merginos itin populiarios socialiniuose tinkluose: milijonai gerbėjų jas seka „Instagram“ ir „Twitter“.

Ne ką mažiau garsesni ir jų mylimieji: Gigi šiuo metu susitikinėja su Zaynu Maliku, o Bella neseniai išsiskyrė su „The Weeknd“, kurio tikrasis vardas Abelis Tesfaye.

20-metė Bella Hadid yra 174 cm ūgio. Mergina jau yra sukaupusi turto už daugiau nei 4 milijonus eurų. Socialiniame tinkle „Instagram“ modelį seka per 8 milijonus gerbėjų.

Gigi Hadid yra beveik 178 cm ūgio. Mergina sukaupusi turto už daugiau nei 12 milijonų eurų. Socialiniame tinkle „Instagram“ modelį seka per 26 milijonus gerbėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)