Per interviu žurnalui „Cosmopolitan“ 2013 metais ji yra sakiusi: „Tiesiog labai ją myliu ir gerbiu“, – rašo „The Daily Mail“.

„Ji vieniša mama, bet ne tokia vieniša mama kaip, pavyzdžiui, aš. Aš turiu labai daug pagalbininkų, o ji neturi. Visada pasiteirauju: Gal tau ko nors reikia? O ji visada atsako: Viskas gerai. Nepaisant to, manęs neapgaus – ji pervargusi“, – teigia J. Lopez.

J. Lopez sesuo Lynda, kuri yra dirbusi tokiose televizijose kaip VH1, NBC, „E! News Live“, iš vyresnėlės ėmė interviu 2000 metais. Moterys tada kalbėjosi apie vaikystę ir tuomet pagreitį įgaunančią J. Lopez dainininkės karjerą.

J. Lopez buvo išreiškusi pageidavimą, kad apie memuarus „True Love for Access Hollywood“ ją kalbintų būtent jaunesnioji sesuo.

Seserys daug laiko leidžia kartu – kaip ir jų atžalos. J. Lopez dvyniai Emme ir Maxas dažnai žaidžia su Lyndos aštuonerių metų dukrele Lucie.

Šiuo metu J. Lopez kaip reikiant įsisukusi į darbų sūkurį: filmuojasi dramoje „Shades of Blue“ ir kartu su buvusiu vyru Marcu Anthony įrašinėja naują albumą ispanų kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)