Tai, kad kartu su dešimt metų vyresniu sutuoktiniu Ryanu Reynoldsu laukia šeimos pagausėjimo, žinoma aktorė ir modelis paskelbė savo tinklapyje. Ten pat ji publikavo ir savo nuotrauką, kurioje ji pozavo rankas susidėjusi ant gerokai suapvalėjusio pilvuko.

Iš pradžių 27-erių moteris pažėrė pluoštą nėščių moterų nuotrauku. Tada, pasveikinusi visas besilaukiančias moteris, pridėjo vieną papildomą nuotrauką – savo pačios.

Blake Lively (E. Lively nuotr.)

Nuotraukos autorius – aktorės brolis Ericas Lively.

„Norėtume turėti didelę šeimą, – R. Reynoldsas kalbėjo praėjusių metų rugpjūčio „Marie Claire“. Mes abu esame iš gausių šeimų. Mano tėvai turėjo keturis vaikus, Blake tėvai – penkis. Nors dauguma žmonių sako, kad tai beprotiška mintis“.

Pora susipažino filmuodamiesi kartu 2011 metais, o slaptos ceremonijos metu Pietų Karolinos valstijoje, JAV, susituokė 2012-ųjų rudenį.

Dešimt metų vyresnis R. Reynoldsas anksčiau buvo vedęs aktorę Scarlett Johansson. Poros šeimyninis gyvenimas truko dvejus metus, kol 2010 metais ji išsiskyrė.

B. Lively tai pirmoji santuoka. Anksčiau ji susitikinėjo su juostoje „Liežuvautoja“ taip pat nusifilmavusiu kolega Pennu Badgley.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)