"Planuoju mėnesiui pasitraukti, kad galėčiau sutelkti dėmesį į savo blaivumą ir toliau taisyti savo gyvenimą", - M.Perry sakė apie garsenybių pasaulį rašančiam tinklalapiui TMZ.com.

N.Perry atstovas nurodė, kad aktorius kuriam laikui sustabdys savo karjerą, tačiau šiuo metu jis yra ne reabilitacijos klinikoje.

Šį sprendimą M.Perry priėmė po to, kai buvo prastai įvertintas jo naujasis komiškas serialas "Ponas Saulutė" (Mr. Sunshine). 41 metų aktorius yra šio šou pagrindinio vaidmens atlikėjas, scenarijaus autorius ir vienas iš prodiuserių. Serialo debiutas įvyko šiemet vasarį, tačiau tikėtina, kad jis bus nutrauktas dėl prasto žiūrimumo.

Kol vaidino dešimt metų rodytame seriale "Draugai", M.Perry dukart mėgino klinikose atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio bei receptinių vaistų nuo skausmo.

Milžiniško populiarumo sulaukusiame seriale jis atliko sąmojingojo Čandlerio Bingo vaidmenį.

Kitaip nei kiti pagrindiniai "Draugų" aktoriai, M. Perry nesulaukė didesnės sėkmės, baigus šio serialo filmavimą 2004 metais. Paskutinis didelis serialas, "Šešiasdešimtoji studija" (Studio 60 on the Sunset Strip), kuriame jis vaidino, buvo nutrauktas 2007 metais dėl prasto žiūrimumo.