33 metų realybės šou žvaigždė iš pradžių ketvirtadienio vakarą leido laiką su seserimis ir artimiausiomis draugėmis „Hotel Costes“ viešbučio restorane.

Aukso spalvos suknele pasidabinusi būsimoji nuotaka viešbutyje susitiko su seserimis Kendall, Kylie ir Khloe.

Likusi K. Kardashian šeima ketvirtadienio vakarą leido restorane „L‘Ami Louis“. Kourtney, Kris Jenner, jos vyras Bruce Jenneris, močiutė M.J., Brandonas Jenneris ir jo žmona Leah bei geriausi draugai Jonathanas Chebanas ir Simonas Huckas mėgavosi prancūzišku maistu.

„Reikalai darosi rimti“, - prie nuotraukos, kurioje įamžinta besigardžiuojanti varlių kojelėmis, parašė Kourtney ir įkėlė fotografiją į socialinį tinklą „Instagram“.

22.30 valandą K. Kardashian iš viešbučio kartu su draugėmis išvyko prie Eiffelio bokšto, kur merginos grožėjosi blyksinčiomis šviesomis, daug fotografavosi. Linksma kompanija lankė ir kitas garsias Paryžiaus vietas – prie Luvro muziejaus stiklinės piramidės taip pat nepraleido progos nusifotografuoti.

Šeštadienį K. Kardashian ir jos mylimasis bei dukrelės tėvas 36 metų Kanye Westas susituoks Florencijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)