J. Lopez apdovanojimų ceremoniją pradėjo savo stulbinančiu šou, kurio metu vilkėjo raštais išmargintą glaustinukę ilgomis rankovėmis.

Jennifer Lopez

Iškart po to J. Lopez persivilko į tviskančią pūstą suknelę.

Jennifer Lopez

Pristatydama Jenny McCarthy J. Lopez vilkėjo kūno spalvos aptemptą suknelę. Žvaigždė pasirodė scenoje tik kelioms sekundėms, tačiau nepatingėjo persirengti.

Jennifer Lopez

Vėliau J. Lopez į sceną išėjo su aptempta, seksualia aukso spalvos suknele ir palaidais plaukais. Moteris tiesiog spindėjo!
Jennifer Lopez

Kito apdovanojimo pristatyti J. Lopez išėjo, atrodo, beveik neapsirengusi. Moters kūną dengė persišviečianti medžiaga, o intymiausias kūno vietas dengė šortai ir kūno spalvos liemenėlė.

Jennifer Lopez

Itin atvirą drabužį keitė subtili elegancija. J. Lopez scenoje pasirodė su geltonu kostiumėliu ir atrodė it karalienė.

Jennifer Lopez

Prieš parodant naują sceną iš filmo „Žvaigždžių karai: galia nubunda“, J. Lopez apsivilko kombinezoną su žvaigždžių motyvais.

Jennifer Lopez

Prieš įteikiant paskutinį vakaro apdovanojimą J. Lopez apsivilko bene įspūdingiausią tą vakarą devėtą suknelę. Peršviečiama suknelės medžiaga atidengė visą moters kūną, o intymiausias vietelės slėpė tik kristalai.

Jennifer Lopez

Kai atrodė, kad seksualiau jau nebegali būti - J. Lopez pranoko pati save. Moteris apsivilko žemę siekiančią suknelę su virvelėmis, kurios subtiliai apnuogino kūną.

Jennifer Lopez
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)