Itin akį traukia tai, jog Coco savo dukrą rengia identiškais drabužiais, kokiais rengiasi ir pati. Daugiausia nuotraukų socialiniuose tinkluose – kur mama ir dukra dėvi vienodus maudymosi kostiumėlius arba sportinius kostiumus jogos treniruočių metu.

Ir nors nuotraukose netrūksta demonstruojamo seksualumo, anksčiau leidiniui „E!“ moteris yra pasakojusi, jog gimus dukrelei, „neliko nieko seksualaus“.

Beje, toks mamos ir dukros stilius įtinka ne visiems internautams. Socialiniuose tinkluose netrūksta kritikos, kad mama savo dukrą rengia per daug seksualiai.

Coco Austin su dukra Chanel Nicole

Mažylę prie sau įprasto gyvenimo ritmo bei stiliaus Coco pradėjo pratinti vos jai gimus. Savaitės laiko Chanel Nicole dalyvavo fotosesijoje, kurios pagrindinis akcentas buvo aukštakulniai.

Chanel Nicole nuo pat gimimo turi ir sukurtas „Twitter“ ir „Instagram“ paskyras, kuriose gausu jos nuotraukų. „Instagram“ anketos aprašyme sudėti svarbiausi jos dar vos spėjusio prasidėti gyvenimo faktai: „Ice T ir Coco mažylė! Ką tik gimusi! Gimė lapkričio 28 d., 2,585 kg svorio, 45 cm ūgio. Esu jauniausias asmuo „Twitter“ tinkle, ten registravausi būdama vos vienos dienos!“

Beje, socialiniame tinkle „Twitter“ Coco įrašus kuria mažylės Chanel Nicole vardu: „Prisimenu sekundę, kai gimiau... Pramerkiau akis ir sušukau: Vau, čia Ice T ir Coco“.

Chanel Nicole jau spėjo tapti tikra socialinių tinklų žvaigžde: anketą „Instagram“ tinkle jau seka 434 tūkstančių gerbėjų, o „Twitter“ tinkle jos naujienas užsiprenumeravo beveik 40 tūkstančių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)