32 metų žvaigždė atskleidė neseniai užsiiminėjusi seksu trise. Jai tai labai nepatiko: „buvo su****** siaubinga“.

Amber Rose savo pirmojoje tinklalaidėje „Loveline“ sekso trise detalėmis dalijosi su Dr Donaghue ir prisipažino, kad ši patirtis ją išgąsdino. Jokių vardų ji neįvardijo, tačiau sakosi liovusis po to miegoti. Ryžtis šiam eksperimentui ją privertė „jaučiamas spaudimas“ išbandyti kažką naujo“.

„Mes susitikome, tai buvo vaikinas ir mergina, ir tai buvo „su****** siaubinga“, – prisipažino Amber Rose.

„Tai buvo blogiausia. Tai buvo siaubinga. Tiesiogine to žodžio prasme nemiegu naktimis, – kalbėjo garsenybė. – Jaučiau spaudimą, bėgant metams, patirti naujų dalykų. Dariau tai, kad būčiau geriau vertinama, nes daug kalbu apie seksą“.

Amber Rose, save apibūdinanti kaip į seksą pozityviai žiūrinčią aktyvistę, dažnai reikia savo nuomonę apie seksą ir savo šou klausinėja garsenybes apie jų seksualinį gyvenimą.

Vis dėlto, iki šiol jai nesinorėjo lovos dalintis su daugiau nei vienu partneriu. „Nekenčiau to. Kadangi jaučiuosi labai aistringa meiluže ir man patinka vienas prieš vieną aistra, – sakė ji. – Būnant trise jaučiausi, tarsi nebūtų aistros. Nebuvo bučinių ir voliojimosi. Visų šių akimirkų nebuvo“.

Ji taip pat juokavo bėgsianti pas savo sūnaus Sebastiano tėvą reperį Wiz Khalifa. „Žinote, galbūt šįvakar paskambinsiu savo vaiko tėčiui“, – sakė Amber Rose. Ji juokėsi, kad patirtis gal būtų visiškai kita, jeigu ji būtų laiką leidusi su dviem vyrais.

„Daugiau to nedarysiu. Galbūt jeigu tai bus du vaikinai, bet jokios kitos merginos“, – sakė žvaigždė.

Vos praėjusį mėnesį Amber Rose pripažino neturinti supratimo, su kiek vyrų jai teko miegoti. Šviesiaplaukė gražuolė, anksčiau susitikinėjusi su Kanye Westu ir buvusi Wiz Khalifa žmona, tvirtina nejaučianti poreikio skaičiuoti savo seksualinių partnerių.

Kalbėdama „The Amber Rose Show“ ji aiškino: „Man 32 metai. Esu daug mačiusi ir patyrusi. Neketinu čia sėdėti ir skaičiuoti“. Ji taip pat aiškino, kad vyrai liaupsinami dėl to, kad turi meilužes, o moterys už svetimavimą smarkiai kritikuojamos.

Ji sakė: „Mes [moterys] esame pakankamai sumanios, kad neleistume vyrui sužinoti. Moterys turi intuiciją, jeigu jis meluoja, mes žinome… Kartais mes neigiame, maždaug „Jis man to nepadarytų“, tačiau tuo pat metu galvojame „Žinau, kad jis tai padarė“.

Vis dėlto Amber Rose neseniai pripažino negalinti susitikinėti su vyrais, nes jie jos „įbauginti“. Žvaigždė sakė esanti vieniša, nes dauguma vaikinų jos „bijo“.

Ji sakė: „Negaliu sulaukti pasimatymo šiaip sau, visi tie vaikinai taip manęs bijo, tai juokinga. Mano komanda sako, kad esu bauginanti, tai viską labai apsunkina. Visada buvau tiesiog Amber iš Filadelfijos. Didžiuojuosi savimi, kad likau tokiu žmogumi.

Niekada neleidau, kad pinigai ar žinomumas mane pakeistų. Niekada nenorėjau būti žinoma. Taip tiesiog nutiko, tad nusprendžiau tapti verslininke. Pasinerti ir palytėti rankomis prie visko, išsiaiškinti, kas man patiko, nes žinojau, kad negaliu sugrįžti atgal ir būti paprasta mergina iš Filadelfijos, tam buvo jau per vėlu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)