Nuotraukose, kurioms šeima pozavo nuotraukoms kartu su banglentininku, 47 m. J. Roberts atrodo tikra Kalifornijos gražuolė – su juodais šortais ir juoda laisvo kirpimo palaidine.

Julia Roberts ne vienintelė įžymybė, atsivedusi vaikus į kolekcijos pristatymo vakarėlį: Anthony Kiedis taip pat atsivedė sūnų Everly Bear (7 m.), Cindy Crawford ir jos vyras Rande Gerberis atsivedė savo vaikus Presley ir Kaią.

Į renginį susirinko daug žvaigždžių – čia buvo Gerardas Butleris, Jasonas Stathamas ir Chrisas Hemsworthas su žmona Elsa Pataky.

J. Roberts visada stengėsi apsaugoti savo vaikus nuo perdėto dėmesio ir suteikti jiems kiek tik įmanoma normalesnį gyvenimą.

„Mes stengiamės apsaugoti savo vaikus, – pasakė ji „USA Today“ 2013 m. – Tiesiog norime gyventi kaip normali šeima, į kurios reikalus niekas per daug nesikiša.“

Kad galėtų tai įgyvendinti, J. Roberts sąmoningai renkasi tokius vaidmenis, kad nereikėtų ilgam skirtis su vaikais, nes nenori praleisti svarbiausių jų gyvenimo akimirkų. Taip pat ji sumažino projektų, kuriuose dalyvauja kasmet, skaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)